Betalingswijzen

Betalingswijzen

Bij handmatige overboeking
In geval van handmatige overboeking, kunt u het totaalbedrag overmaken via internetbankieren naar
IBAN rekening NL95INGB0005321379 ten name van Grote Kleren Webwinkel te Silvolde. Zodra uw betaling is bijgeschreven, wordt uw bestelling opgestuurd.
Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor betaling aan Grote Kleren Webwinkel (ter voorkoming van extra bankkosten):
IBAN code : NL 95 INGB 0005 321379
BIC/SWIFT: INGBNL2A

iDEAL (kosteloos)                        
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
                               
PayPal (kosteloos)
PayPal is een online betaalsysteem. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.
Bancontact of SofortBanking (kosteloos)
Voor onze belgische en duitse klanten kunt u kiezen voor deze betalingsmogelijkheden. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
 

We maken gebruik van de meest recente SSL beveiligingstechnologie om alle persoonsgegevens te versleutelen die u op onze site invoert of bij het betalen gebruikt.