Ruilen / Retourneren

Indien een artikel niet aan uw verwachting voldoet bieden wij u de mogelijkheid tot ruilen of retourneren. De producten kunnen na ontvangst van de goederen binnen een zichttermijn van 14 kalenderdagen worden geretourneerd, mits ongebruikt en in onbeschadigde staat. Met uitzondering van ondergoed in verband met hygiëne kunnen deze NIET geruild of geretourneerd worden.

Ruilen


Op de Retourbon kunt u aangeven waar het artikel voor omgeruild dient te worden. De kleding die u terug gaat sturen, dient voorzien te zijn van hun originele merklabels, maatkaartjes e.d. en het liefst in originele verpakking zitten. Het moet in dezelfde conditie verkeren en mag niet gebruikt of gedragen zijn (passen van kleding is natuurlijk geen probleem). Zodra we uw pakket ontvangen hebben, zullen wij het gewenste artikel direct weer naar u toesturen. Het naar ons retourneren is op uw kosten, het geruilde artikel naar u toesturen, is op onze kosten. Let wel; een artikel kan maar 1x geruild worden.

Retourneren


Op de Retourbon kunt u aangeven welk artikel u retourneert. De kleding die u terug gaat sturen, dient voorzien te zijn van hun originele merklabels, maatkaartjes e.d. en het liefst in originele verpakking zitten. Het moet in dezelfde conditie verkeren en mag niet gebruikt of gedragen zijn (passen van kleding is natuurlijk geen probleem). De verzendkosten alsmede het verzendrisico zijn voor rekening van de klant. Zodra de kleding bij ons retour is ontvangen, zullen we u de kosten van de kleding terugstorten. De aan ons betaalde bijdrage in de verzendkosten, worden teruggestort indien u de gehele bestelling retour stuurt. Wij raden u aan artikelen retour te zenden via het postkantoor, u ontvangt dan een verzendbewijs.

Mocht u een artikel willen ruilen/retourneren dan dient u de volgende stappen te nemen:

- download via onderstaande link de RETOURBON Pagina en print deze op uw printer uit
- vul hem vervolgens in  
- voeg de retourbon bij uw retourpakket en verzend het.