Allsize-Webshop

Replika Jeans

Wie is hij?
De REPLIKA JEANS man is heel goed in de stedelijke omgeving. Hij zou het conventionele willen uitdagen en liever zinvolle gewoonten creëren dan vast te zitten in saaie tradities die hij niet voelt. Hij heeft een sterk zelfvertrouwen, hij weet wat hij wil uit het leven en gaat ervoor. Onafhankelijk en invloedrijk verwijst naar hem en zijn levensstijl wordt gekenmerkt door het feit dat hij leeft en beslissingen neemt op basis van de levensfilosofie. De mogelijke problemen van morgen vergen geen tijd - het leven leeft vandaag nog! Hij wordt beschouwd als een urban man die zijn eigen daden niet in twijfel trekt. Als hij een beslissing heeft genomen, is hij daar sceptisch over.

Zijn kledingstijl helpt hem te definiëren als de urban man die hij is en zijn casual denimlook is een fashion statement in zichzelf.

Het bruisende stadsleven is waar het bij de Replika JEANS man om draait. Hij houdt niet van conventies en regeltjes en moet niet veel hebben van authoriteiten. Het leven is te kort voor standaard kleding en voorgeschreven trends. Hij geniet zijn vrijheid op een onconventionele manier. En op deze wijze kan hij zich uiten en laten zien waar hij voor staat.