Wie zijn wij?

ALLSiZE For Great Men wordt gerund door een enthousiast team, Robert en Angelien, die beide een passie hebben voor kleding en mode. Samen hebben ze jarenlange kennis en ervaring. Robert is een ervaringsdeskundige als het gaat om grote maten herenkleding. Als man met een grotere maat begrijpt hij als geen ander hoe belangrijk het is om kleding te vinden die comfortabel en stijlvol is.

Service
For Great Men staat voor uitstekende service. We zijn 24/7 bereikbaar per e-mail, whatsapp en via Facebook (ForGreatMen) voor al uw vragen. In onze kledingrekken hangen onder andere de hoogwaardige merken North 56Denim, North 56°4, Replika Jeans, Redfield, Eden Valley (Culture), Casa Moda, Kitaro, Redpoint, Meantime en Gebr. Weis. Ons assortiment bestaat tevens uit meestverkochte Basics met het principe 'Never Out Of Stock'. Dit betekent dat uw favoriete broek of t-shirt nog jaren na te bestellen is. Wel zo fijn als je verknocht bent aan je favoriete product.

Bezoek onze winkel
Onze grote winkel met 180 m2 een shopping experience, is voorzien van airconditioning en heeft een gezellige koffiehoek. Met zeer ruime paskamers en eigen parkeerplaatsen naast de ingang.
Bij For Great Men kunnen klanten profiteren van het persoonlijke advies van Robert en Angelien. Zij weten precies welke kledingstukken het beste passen bij mannen met grotere maten en kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Of u nu op zoek bent naar een casual outfit of iets stijlvols voor een speciale gelegenheid, Robert en Angelien staan voor u klaar om u te helpen. Bel gerust voor een vrijblijvend advies of voor welke andere vraag dan ook.
Advies
Advies op maat nodig? Meer informatie nodig over een specifiek product, maat, model, of materiaal? We helpen graag! Bestellen bij Allsize-Webshop.nl gaat snel en gemakkelijk en vervolgens veilig betalen.

Nieuwe merken of kledingmodellen
Wij staan altijd open voor nieuwe collecties en merken. Mist u een bepaald model in grote maten? Wij horen het graag! De mening van onze klanten vinden wij erg belangrijk.