Allsize-Webshop

Allsize-Webshop | Grote maten herenmode

Welkom op de site van de grootste herenmodezaak winkel in Varsseveld voor stevige mannen van Oost-Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in casual vrijetijds en sportmode voor de stevige man. Onze maten gaan van 2XL tot en met 8XL en jeansbroeken vanaf 38” tot 70”.
Onze basis wordt gevormd door de collecties North 56º4 en Replika Jeans CPH en North 56º4 Sport van het Deense modehuis ALLSiZE. Daarnaast vindt u topmerken als Culture, CasaModa, Gebr. Weiss, Redpoint en Alberto Pants in onze winkel. Tot slot bent u op zoek naar herenmode in grote maten, dan helpen we u graag. Ook kunt u terecht in onze winkel in het gelderse Varsseveld. Dé herenmodezaak voor grote maten in Gelderland.

Ook nu blijft bestellen via de webwinkel mogelijk en we verwerken dagelijks uw bestellingen. We leveren altijd uit eigen voorraad en bieden de vóór 17.00 uur bestelde kleding nog dezelfde werkdag aan bij PostNL. Omdat het ook bij de post ontzettend druk is, kan het zijn dat we ervoor kiezen om de pakjes in de regio zelf te bezorgen! In dat geval bellen we u vooraf even op!