Allsize-Webshop

Allsize-Webshop | Grote maten herenmode

Welkom op de site van de grootste herenmodezaak winkel in Varsseveld voor stevige mannen van Oost-Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in casual vrijetijds en sportmode voor de stevige man. Onze maten gaan van 2XL tot en met 8XL en jeansbroeken vanaf 38” tot 70”.
Bekijk hieronder de nieuwe Voorjaars- en zomercollectie van North 564 en Replika Jeans.
Ook nu blijft bestellen via de webwinkel mogelijk en we verwerken dagelijks uw bestellingen. We leveren altijd uit eigen voorraad en bieden de vóór 17.00 uur bestelde kleding nog dezelfde werkdag aan bij PostNL. Omdat het ook bij de post ontzettend druk is, kan het zijn dat we ervoor kiezen om de pakjes in de regio zelf te bezorgen! In dat geval bellen we u vooraf even op!

We kunnen weer klanten ontvangen in onze winkel. Er zijn wel regels opgelegd, maar we zijn al blij dat we onze grote mannen weer mogen helpen met het vinden van passende kleding! Er is al een groot deel van de nieuwe lente/zomercollectie gearriveerd. Belt of mailt u even dat u wilt komen? Dan overleggen we even hoe laat de winkel voor u vrij is. Ons nummer is 0315 - 24 44 00 of mail naar Winkelen@ForGreatMen.nl of stuur een PM via Facebook-Messenger dat kan natuurlijk ook!