Betalingswijzen

Betalingswijzen

Bij handmatige overboeking
In geval van handmatige overboeking, kunt u het totaalbedrag overmaken via internetbankieren naar
IBAN rekening NL95INGB0005321379 ten name van Grote Kleren Webwinkel te Silvolde.
Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor betaling aan Grote Kleren Webwinkel (ter voorkoming van extra bankkosten):
IBAN code : NL 95 INGB 0005 321379
BIC/SWIFT: INGBNL2A

iDEAL (kosteloos)                        
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
                               
Bancontact of Sofortbanking (kosteloos)
Voor onze belgische en duitse klanten kunt u kiezen voor deze betalingsmogelijkheden. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
   
             
Rembours betaling
Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de PostNL pakketbezorger bij aflevering van het pakket. PostNL zal in de meeste gevallen het pakket de dag na verzending bij u bezorgen.
Op de dag dat uw bestelling door ons wordt verzonden, ontvangt u via de e-mail bericht. In dit bericht vermelden wij tevens de verzendcode van PostNL. Middels deze verzendcode kunt u de status van bezorging volgen via de Track & Trace website van PostNL.
Bent u niet thuis op het moment dat PostNL het rembourspakket bij u bezorgt, dan laat PostNL een afhaalbewijs achter in uw brievenbus. Met dit afhaalbewijs kunt u het pakket binnen twee weken afhalen op een postkantoor of afhaalpunt. Het adres van het betreffende postkantoor of afhaalpunt staat op het afhaalbewijs. De kosten voor deze betalingswijze bedraagt € 18,35.